Vores returpolitik

  • Hos Bikester forstår vi, at din tilfredshed med dit køb er essentiel. Af denne grund tilbyder vi en udvidet returret på 60 dage, som starter fra den dag, du modtager din ordre. Hvis du føler, at produktet ikke opfylder dine forventninger, eller hvis du har ombestemt dig, kan du uden problemer returnere hele eller dele af din ordre. Ved returnering pålægges et gebyr på 79 kr. Benyt den returseddel, der følger med i din pakke, for at sende varerne tilbage på en let måde. Skulle du have modtaget din ordre med hjemmelevering, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice for at få en returfragtsedel.

    Det er vigtigt, når du returnerer varer, at de er i ubrugt stand og egnet til videresalg. De skal også sendes tilbage i den originale emballage eller i en emballage af tilsvarende størrelse. Hvis du har spørgsmål om returnering af dine produkter, eller hvis du har brug for hjælp med processen, så tøv ikke med at kontakte vores supportcenter.

    Vi værdsætter, at du har valgt Bikester til at opfylde dine cykelbehov, og vi ser frem til at fortsætte med at støtte dig på din cykelrejse.

  • Fick du svar pĂ„ din frĂ„ga?