Hvilken racercykel passer til dig?

 • Hvis du planlægger at købe en racercykel, er det en god idé at besvare et par spørgsmål før du køber. Du kan på den måde være sikker på, at du vælger den rigtige model blandt et bredt udvalg af racercykler. 

  Vi hjælper dig med at finde den rigtige cykel. Det er blot at følge guiden her: https://www.bikester.dk/guide-til-racercykler/1022.html

  Her er et uddrag fra linket:

  Racercykelentusiaster har fået øje på et potentiale i grusveje, skovstier og kuperede veje, som førhen hovedsageligt har været benyttet af mountainbikere. En ny generation af alsidige racermaskiner, som er særligt designet til disse forhold, vinder nu stigende popularitet i cykelverden. Takket være bredere dæk og en mere sporty kørestil er de standhaftige nok til offroad-kørsel og samtidigt hurtige nok til landevejskørsel. Denne cykeltype er enormt alsidig og appellerer til både racer-fans såvel som ambitiøse mountainbike-entusiaster.

  Skal man dømme efter cykelverdens løbskalender og cykelproducenternes sortiment er interessen for gravel bikes allerede stigende. De fleste førende cykelproducenter har mindst én model i sortimentet til denne sæson, og for mange ryttere er netop denne type cykel, præcist hvad de har ledt efter. På de følgende sider vil vi introducere dig til gravel biking og den nye cykeltypes karaktertræk.

  “For os repræsenterer gravel, cyklings opgør med de faste discipliner, og gør det muligt at cykle hvorend man ønsker. Hvad der førhen har været en begrænsning for mange, er det ikke længere, takket være det voksende kendskab til gravel bikes. Vi tror fast på at denne trend vil føre til et nyt endurance-segment, som vil tiltrække flere og flere cykelentusiaster fra både landevejs- og mountainbike-lejren.”

 • Fick du svar pĂ„ din frĂ„ga?