Cykler

• En cykel har flere dele, som skal inspiceres og udskiftes på forskellige tidspunkter. Den første service på din nye cykel bør udføres efter 300-400 kilometers kørsel eller efter seks uger alt efter, hvad der kommer først. Det er især vigtigt, at alle skrueforbindelser (fx styret og krankboksen) strammes nøje, og bremse- og gearkabler skal justeres. Vi anbefaler på det kraftigste, at du vælger en velrenommeret cykelforretning i dit nærområde til at udføre det første serviceeftersyn og derefter regelmæssig vedligeholdelse én gang om året.

Tips til at holde din cykel i topform

• Opbevar din cykel sikkert og beskyttet mod vind og vejr.
    • Rengør, og smør klingen.
    • Kontroller dækkene for at sikre, at de er pumpet op til det korrekte niveau, og at slidbanen på dækkene ikke er slidt ned.
    • Kontroller bremsernes ydeevne for at sikre, at du kan kontrollere din hastighed og standse, når du har brug for det.
    • Du kan lære, hvordan du skifter en slange, hvis du punkterer.

Hvis din cykel laver usædvanlige lyde, eller hvis styringen ændrer sig, bør du tage cyklen med ned til din lokale cykelforretning eller kontakte os. Hvis du mener, at din cykel har en materialefejl, bedes du tjekke lovlig garanti.