Tekniske problemer under bestillingsprocessen

• Vi ønsker at tilbyde vores kunder en problemfri shoppingoplevelse i vores onlinebutik. For at få tingene til at fungere så gnidningsløst som muligt bedes du altid bruge den nyeste version af din webbrowser og aktivere JavaScript.

Tips til løsning af tekniske problemer

• Genstart browseren eller enheden.
    • Slet cookies og cache i dine browserindstillinger.
    • Prøv en anden betalingsmetode.
    • Prøv en anden enhed eller browser.

Naturligvis tillægger vi stor betydning for jeres feedback og meninger. Skulle I opleve nogen form for vanskeligheder eller problemer under jeres besøg på vores hjemmeside, tøv ikke med at række ud. I kan nemt sende os en besked ved at benytte kontaktformularen herunder. Vi bestræber os på at yde hurtig og effektiv assistance for at forbedre jeres oplevelse.