Din bestilling blev ikke leveret til dig

• Hvis det ikke er muligt at levere din bestilling til den angivne adresse, kan leveringspartneren efterlade pakken på et afhentningssted, hos en nabo eller på et udvalgt sikkert sted. Yderligere informationer vil være tilgængelige for dig i selve sporingen.

Hvis levering ikke var mulig, eller hvis pakken ikke er blevet afhentet inden for et bestemt tidsrum, der er fastsat af leveringspartneren eller afhentningsstedet, vil din ordre sandsynligvis blive returneret til os. Returvarer er adskilt fra forsendelser, og derfor er det ikke muligt at sende en bestilling igen. En refundering vil finde sted, når pakken er tilbage på vores lager.

Hvis sporingen siger, at din bestilling er blevet leveret, men du ikke kan finde den, bedes du kontakte os.