Lovmæssig garanti

 • Generelt behandler vi alle klager i overensstemmelse med den lovmæssig garanti. Det vigtigste er, at vi skal være dit første kontaktpunkt, hvis du har problemer med et produkt eller en ordre.

  Hvad er den lovmæssig garanti?

  Alle vores cykelprodukter er beskyttet af en 12-måneders garanti, der dækker defekter i materialer og håndværk. Bemærk venligst, at garantien ikke dækker skader forårsaget af ukorrekt brug af værktøjer under samlingen af produktet. Det er afgørende, at du følger de vedlagte instruktioner for samling og vedligeholdelse til punkt og prikke og anvender de anbefalede værktøjer for at sikre, at din cykel anses for at være korrekt samlet.

  Garanti gælder kun for materielle fejl, dvs. fabrikations- og produktfejl, som findes på leveringsdatoen. Skader, der skyldes forkert montering eller brug, ændringer, utilstrækkelig pleje eller slitage, er udelukket fra garantien.

  Skulle du have brug for at gøre brug af garantien, bedes du kontakte vores kundeservice for at få dit garantikrav godkendt. Hvis du tager din cykel til en cykelhandler uden først at have modtaget godkendelse fra os, kan vi desværre ikke tilbyde kompensation. Yderligere, hvis et produkt returneres under garantien uden forudgående konsultation og det ikke anses for at være et gyldigt garantitilfælde, vil returneringen blive behandlet som en normal returnering, og der kan blive opkrævet gebyrer for dette.

  Du har opdaget, at det produkt, du har købt hos os, er defekt 

  For at indsende en reklamation skal du kontakte os ved at bruge den samme e-mail-adresse, som du brugte i forbindelse med afgivelsen af ordren, med angivelse af følgende oplysninger:

  • Ordrenummer
  • Mindst to billeder eller videoer — et af hele produktet og et andet, der viser fejlen/problemet. Vi skal også bruge serie- eller stelnummeret, hvis produktet har et.
  • En kort beskrivelse af problemet, og hvordan det er opstået.

  Når vi har alle de nødvendige oplysninger, registrerer og behandler vi din klage. Vi kontakter dig derefter igen med et udvalg af løsninger og/eller en beskrivelse af de næste skridt. Afhængig af mængden af henvendelser, vi modtager på det pågældende tidspunkt, kan det tage nogen tid at behandle klagen. Undlad venligst at sende flere anmodninger, da dette kun vil forlænge vores svartid.

  Vores mål er at sikre, at du som cykelentusiast kan nyde din passion med tillid til, at de produkter du køber fra os er af høj kvalitet og beskyttet af en robust garanti.

 • Fick du svar på din fråga?