Håndteringstid for returnering

• Vi bestræber os på hurtigt at behandle alle returneringer. Dog kan processen tage lidt længere tid i perioder med høj belastning. Vi beder om forståelse for, at det kan tage op til 14 dage at behandle din returnering, efter vi har modtaget den, selvom lange ventetider er usædvanlige. I særligt travle perioder, som under udsalg og i højsæsonen, kan det kræve lidt ekstra tålmodighed at få gennemført en returnering. Vores mål er at behandle returneringer den samme dag, de ankommer, men nogle gange modtager vi en stor mængde pakker på én gang.

Når vi har modtaget og inspiceret din returnering, påbegynder vi en refusion af købsbeløbet. Refusionen håndteres gennem vores betalingspartner og vil blive udført på samme måde som den oprindelige betaling. Når returneringen er registreret hos os, kan der gå nogle bankdage, før refusionen vises på din konto.

Bemærk venligst, at omkostningerne for returnering varierer afhængigt af produkttype og leveringsmetode:

• Standardpakker via afhentningssted: 127 dkk
    • Hjemmeleveringspakker: 329 dkk
    • Cykler uanset fragtmåde: 969 dkk

Vi værdsætter din tålmodighed og forståelse og ser frem til at assistere dig med din returnering.