Hvor er min bestilling?

  • Når du afgiver en ordre hos os, gør vi vores bedste for at behandle og afsende din ordre inden for 1 til 3 arbejdsdage, forudsat at alle varer er på lager i vores centraldepot. I tilfælde af cykler indebærer processen en samling, hvor hver cykel samles, finjusteres og pakkes omhyggeligt i henhold til bestillingsrækkefølgen. Normalt bliver cykler sendt inden for 24 timer efter, at de er færdige med samleprocessen.

    Skulle nogle af de bestilte varer skulle hentes fra vores eksterne lager, kan du forvente en leveringstid på omkring 5 til 14 arbejdsdage. Så snart din ordre er pakket og klar til forsendelse fra vores lager, vil du modtage en e-mail med et sporingsnummer. Med dette nummer kan du spore din ordres rejse via transportfirmaerne Bring eller DHL helt frem til din specificerede leveringsadresse.

    Vi forstår, at du er ivrig efter at modtage din bestilling, og vi arbejder ihærdigt for at sikre, at den når frem til dig så hurtigt og problemfrit som muligt. Vi takker for din tålmodighed og for at du har valgt at handle hos os.

  • Fick du svar på din fråga?