Hvordan anmelder jeg en skade på en cykel/del af en cykel?

• For at vi kan yde dig den bedste assistance hos Bikester, er det essentielt, at du kontakter os, før du foretager dig yderligere, for eksempel før du tager til en cykelværksted. Dette er for at sikre, at vi kan bekræfte og godkende din reklamation. Når du skal reklamere en cykel eller dele deraf, bedes du følge disse trin:

1. Opret en e-mail med emnet "Reklamation" og send den til vores kundeservice.
    2. Angiv dit ordrenummer i e-mailen. Dette vil hjælpe os med at lokalisere dit køb hurtigt.
    3. Beskriv årsagen til reklamationen. En detaljeret forklaring af problemet er meget værdsat, da det giver os mulighed for at forstå situationen fuldt ud og tilbyde dig den bedste assistance.
    4. Tag et nyligt billede af hele cyklen, så vi kan bedømme cyklens tilstand i sin helhed.
    5. Vedhæft et billede eller en video, der klart viser skaden eller fejlen.

Ved at følge disse trin sikrer du, at reklamationsprocessen forløber problemfrit, og at vi kan tilbyde dig den nødvendige hjælp på den mest effektive måde.