Hvordan fungerer hjemmelevering?

• Når din pakke når frem til den lokale terminal, vil leveringsselskabet, Post Nord, sende dig en sms-besked for at informere dig om ankomsten. I denne sms vil du have muligheden for at vælge en leveringsdag og et tidspunkt, der passer dig bedst. Når leveringsdagen nærmer sig, vil du modtage endnu en notifikation cirka 30 minutter før din pakkes ankomst, så du kan forberede dig på at modtage den.