Pris på fragt

• Hvad er omkostningerne ved forsendelse, når jeg afgiver en ordre hos jer?

Vi tilbyder tre forskellige forsendelsesmuligheder for levering inden for Sveriges grænser, når du handler hos os. Uanset antallet af varer i din ordre, pålægges kun én forsendelsespris.

• For mindre pakker, som afhentes hos en agent, er forsendelsesprisen 60 dkk gennem Post Nord og DHL-agent.
    • Ved køb af cykler eller voluminøse varer er forsendelsesprisen 200 dkk. Dette omfatter montering og justering af din cykel, som vi desuden testkører for at sikre, at alt fungerer optimalt, før vi sender den til dig.

Hvis du køber varer fra forskellige forsendelseskategorier i samme ordre, anvendes den højeste forsendelsespris for hele ordren.